Sortiment

Sortiment


Varumärken 


Vi har i motsats till många andra butiker valt ut några riktigt bra välsorterade märken som har den kvalitet vi vill marknadsföra och en prisbild som är acceptabel.


Underkläder


Vi har ett brett sortiment av BH både med och utan bygel. Storlekarna och omfånget är från 65-105 cm och i kupor från AA till H-kupa. Vi har BH med fickor till den som behöver från operation eller vill fylla ut lite extra. Axelbandslösa BH finns flera, även sådana utan rygg.


Vi har såklart även massa trosor i olika modeller och material, valet är ditt!

 

Vi har lösningar för dig som har kläder där behån eller troskanter inte ska synas, även sådant som hjälper till att slimma figuren och hålla allt på plats, både under festklänningen och vardagsblusen.


Badkläder 


Bikini, tankini och baddräkter finns i många modeller, variation på storlekar och kupor. Vi har badkläder i strl 36-48 och A till H-kupa. Vi har såklart även badkläder med fickor för dom som behöver. Även nederdelar finns i olika modeller på motsvarande sätt som trosor för att passa till olika figurer.


Även klorresistenta baddräkter för er som gillar att simma eller utöver vattengymastik.


Sovkläder


Ett brett utbud av sovkläder i Eva-Butiken betyder att vi har både nattlinnen och pyjamas med lång ärm, med kort ärm och utan ärm och varierande benlängd. Numera har begreppet sovkläder ändrats men det finns inte ett svenskt ord för den kollektion som nu blir allt större i butiken. Day-wear används ofta för att markera att plaggen är 24-timmarsplagg och går lika bra att använda till vardags som att sova i.


Material av bomull, modal och silke i mycket hög kvalitet är vårt signum. 


Strumpor


Det vi dagligen kallar för strumpor är ett brett sortiment av strumpbyxor, strumpor (att knäppa) stay up, knästrumpor, sockor, steps och leggings.

Alla har varierande tjocklek, typ av lycratråd, elasticitet, stödfunktion eller resår för bästa komfort.


Modestrumpor i färger/mönster/material som är "inne" för säsongen finns alltid. Använd vår kunniga personal till att hitta rätt!


Tillbehör


Underklädestillbehör är ett samlingsnamn för varor som förstärker plaggets funktion och skyddar.


Det mest kända tillbehöret är tvättpåsen som räddar många plagg till en betydligt längre använding än om det tvättas utan tvättpåse, såsom bygel-bhar och silkesplagg. Vi har också många andra tillbehör som kan lösa de flesta problem.

Freebra heter en bh som man klistrar direkt på bysten och den har därför varken axelband eller ryggknäppning, perfekt till klänningen men djup ringning i ryggen. Nipplecovers skyddar bröstvårtor (för både kvinnor och män), mot skavsår och i Bh med tunt tyg. Shoulderpads hjälper till att fördela tryck och hindrar att axelbanden åker ned. BH-förlängare att sätta i BH som är för trång runt. Även olika typer av inlägg till BH för dom som vill fylla ut lite extra.
Eva-Butiken i Lund 

Fackhandel för underkläder, sovkläder, strumpor & bad

© Evabutiken i lund © studio-stjernfelt.se 2014